De ICT Consultant voor telecom advies en it advies

De ICT consultant is de bruggenbouwer tussen klant en leverancier. Wij leveren onafhankelijk Telecom advies en IT advies. Vanuit de klant weten wij de ICT eisen naar boven te halen en te vertalen naar de mogelijkheden. Zodoende kan er transparant worden ingekocht en een goede match gemaakt worden met een bij de klant passende leverancier

Door ruime ervaring bij klanten en leveranciers zijn onze mensen snel up-and-running en van toegevoegde waarde. De contracten die wij voor u sluiten zijn transparant en voorspelbaar.

Op basis van terugkoppeling uit ons netwerk komen we tot het volgende profiel van de ICT Consultant:

Breed in ict

Onze consultants hebben een brede achtergrond in de ICT (it en telecom), zowel vanuit dienstverlening vanuit de leverancier als vanuit de klant behoefte. Dit doordat zij zowel in de advisering, commercie, product markt management, en (technische) operatiën gewerkt hebben, en zowel aan klant als aan leveranciers zijde. Wij vragen dus nogal wat van onze mensen.

Zij weten daardoor de commerciële, technische als de operationele belangen goed met elkaar in lijn te brengen. Door kennis van zowel klant als leverancier zijde weten wij bruggen te bouwen. Wat is de behoefte van de klant, en wat moet hij vragen aan en verwachten van de leverancier, en hoe moet de leverancier hier op antwoorden in het proces bij het bepalen van de oplossing.

Betrouwbaar, servicegericht en integer

Wij zijn eerlijk en oprecht. Oprechte menselijke interesse en geduld nemen om zich in anderen te verdiepen. Open en eerlijk in de verwachtingen en duidelijk feedback geven. Wij hebben sterke advieskwaliteiten voor telecom advies en it advies.

Wij creëren draagvlak op alle niveaus bij de klant door goed te inventariseren en te analyseren en vervolgens feilloos de vinger op de zere plek te leggen.

Waar nodig faciliteert en coacht hij de klant naar de gewenste oplossing.

Proces- en resultaatgericht

Niet dralen, maar doen, ook als het onduidelijk is. Bewust en planmatig in een opdracht stappen en daar doelgericht, inclusief evaluatiemomenten, naar het resultaat werken.

De ICT consultant is gefocust op het realiseren van de beste oplossing. De beste oplossing kan daarbij buiten de kaders van project of afdeling liggen. De focus ligt op de business van het bedrijf, daar moeten de resultaten behaald worden. Hij gaat maximaal voor de klant en het bedrijf, hij kent geen 9-5 mentaliteit. De ICT consultant structureert, van complex naar behapbaar met een pragmatische aanpak en focus op de prioriteiten. Met het einddoel in zicht moet je praktisch piketpaaltjes slaan om tussentijdse doelen te realiseren, te hergroeperen en de volgende stappen te definiëren.

Wat de klanten over ons zeggen vind u bij de referenties.

Wilt u meer weten en/of eens vrijblijvend kennismaken? Bel ons op 070 – 323 63 26 of stuur een e-mail naar info@ictconsultant.nl