Heeft u een goed actueel overzicht van u ICT? Kloppen u facturen met de werkelijkheid en weet u exact waar iedere regel voor staat? Vaak is dat niet het geval en bied een snelle telecom scan of it scan de uitkomst.

Quick Scan van uw ICT

Wij maken een herkenbaar overzicht van uw ICT: werkplekken, hardware, software, internet, vaste- en mobiele telefonie. Allemaal op basis van uw feitelijke contracten en facturen. Op basis hiervan toetsen we dat aan de huidige best-practice en adviseren we toekomstige mogelijkheden.

Vaak zien we bij klanten dat de contracten en facturen niet meer actueel zijn. Er wordt nog betaald voor oude ISDN lijnen, belvrij abonnementen of software licenties die niet gebruikt worden. Simkaarten van vertrokken medewerkers, onnodige verzekeringen van hardware etc…….

Hierop kan direct worden bespaard.

Telecom scan

Management Rapportage

Het resultaat van de telecom scan of it scan is een overzichtelijke management rapportage. Op basis hiervan heeft u een duidelijk beeld van de contracten, functionaliteiten en kosten van uw ICT. Vaak levert dit al direct quick wins op om te besparen en het geeft tevens een goed beeld van de actualiteit en de risicos van uw huidige ICT oplossing.

We eindigen deze rapportage met een advies.

 

Dus wat wordt het? Eeen telecom scan of een IT scan? Of gaan we er gelijk een gehele ICT scan van maken?