Parttime ICT manager

Te klein voor een ICT manager maar hoge ICT kosten?

Dan heeft vaak een directielid, secretaresse of partner ook de ICT portefeuille in beheer. Wij kunnen u hierin ontzorgen als parttime ICT manager. Wij zorgen ervoor dat de leveranciers namens u worden aangestuurd en gecontroleerd en bewaken ICT-ontwikkelingen in de markt die voor u interessant kunnen zijn. Ieder kwartaal zorgen we voor een overzichtelijke management rapportage.

Jaarlijks zorgen we voor een ICT jaarverslag en een ICT jaarplan voor het komende (boek)jaar.

Zodoende heeft u een ervaren ICT manager die onafhankelijk en professioneel werkt voor uw organisatie, zonder dat u daarvoor een ICT manager in dienst heeft.

Onze abonnementen

Aangezien wij ons graag presenteren als transparante partner en zo ook graag uw ICT besturen vind u hieronder onze abonnementsvormen. Een part time ICT Manager is er al vanaf 395 euro per maand en is naar uw behoefte op maat in te vullen.

Afhankelijk van uw situatie en type abonnement rekenen we nog een startfee.

Onze abonnement structuur geldt voor organisaties tot 100 medewerkers, indien u organisatie daarboven zit maken we graag een specifiek voorstel voor u.

Onafhankelijke sparring partner voor de directie

Voor een vast bedrag per maand bent u als bedrijf altijd op de hoogte van de actuele ICT ontwikkelingen en mogelijkheden.

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken en de mogelijkheden bespreken? Contact ons dan op 070 – 323 63 26 of via info@ictconsultant.nl