Quick Scan van uw Telecom en IT

Op basis van uw facturen, documentatie en inventarisatie van de technische inrichting geven wij u een overzichtelijk beeld van uw ICT met een bondig telecom advies. U bepaalt de prijs van de Quick Scan, afhankelijk van de toegevoegde waarde die het voor uw organisatie heeft.

Telecom Advies en IT advies

Met de Quick Scan als uitgangspunt, komen we met een advies over een passende ICT oplossing voor uw organisatie. Verwacht van ons geen dikke rapporten. Bondig, duidelijk en pragmatisch op te volgen, zodat u snel resultaat heeft.

Parttime ICT Manager / ICT Consultant

Te klein voor een fulltime ICT manager? Maar wilt uw operationeel en strategisch wel up-to-date blijven met u ICT en de leveranciers goed aansturen? Geen verrassingen maar in control zijn. Dit kunnen wij invullen met een parttime ICT manager voor enkele uren per maand, die met u als management/directie meedenkt en de lead neemt op het gebied van ICT.

Interim

Mensen vinden is niet zo moeilijk maar goede mensen kennen is veel belangrijker voor u. Daarom hebben wij een groot netwerk van Telecom en IT gerelateerde zelfstandigen. Zij werken altijd met een schaduw-consultant, zodat continuïteit is geborgd. Projectleiders, ICT beheerders, ICT manager, ICT consultant, etc…

Wilt u meer weten en/of eens vrijblijvend kennismaken? Bel ons op 070 – 323 63 26 of stuur een e-mail naar info@ictconsultant.nl